Menu
MENUMENU
  • Acasa
  • Oferta noastra
    • Mar
      • Florina
      • Golden
      • Idared
      • Liberty
      • Romus
      • Starkrimson
      • Red Jonaprince
      • Royal Gala
      • Remo
      • Relinda
      • Reglindis
      • Granny Smith
      • Pinova
    • Par
      • Cure
      • Favorita lui Clapp
      • Napoca
      • Untoasa Hardy
      • William’s
      • William's rosu
    • Gutui
      • Bereczki
    • Mosmon
      • Urias de Olanda
    • Prun
      • Anna Spath
      • Cacanska Lepotica
      • Renclod Althan
      • Stanley
      • Centenar
      • Topend Plus
      • Pescăruș
      • Prun japonez Black Amber
    • Cais
      • Cea mai buna de Ungaria
      • Favorit
      • Viorica
      • Umberto
      • Pannonia
      • Bergeron
      • Uriașă de Cegled
    • Piersic
      • Cardinal
      • Redhaven
      • Springold
      • Suncrest
      • Jerseyland
      • Champion
      • Meystar
      • Superbă de toamnă
      • Piersici turtite
        • Remeny
    • Nectarin
      • Cora
      • Venus
      • Flavortop
    • Migdal
      • Cristi
      • Nicoleta
      • Sandi
    • Cires
      • Bigarreau Burlat
      • Germersdorf
      • Rubin
      • Negre de Bistrita
      • Van
      • Linda
      • Katalin
      • Stella
      • Hedelfinger
    • Visin
      • Kantori Janos
      • Meteor
      • Nana
    • Nuc altoit
      • Milotai 10
      • Alsószentiványi 117
  • Sfaturi utile
  • Poze din pepiniera
  • Despre noi
  • Contact

Untoasa Hardy

Untoasa Hardy

Indisponibil în sezonul toamnă 2020

Para Untoasa Hardy este de marime mijlocie sau supramijlocie spre mare (150-200 gr), avand forma invers ovoida, putin inalta, larga, cu suprafata neteda, usor asimetrica.

Pielita fructului de par Untoasa Hardy este putin rezistenta, de culoare verde-cenusie, acoperita pe cea mai mare parte din suprafata cu rugina neuniforma sub forma de pete. Codita perelor este scurta, groasa, prinsa oblic de fruct.

Pulpa este alba, fondanta, foarte suculenta, dulce vinurie, cu aroma de muscat, avand sclereide putine si fine. Fructele de par Untoasa Hardy se coc in ultima decada a lunii septembiei si se pot pastra pana in noiembrie pentru a fi consumate in stare proaspata.

  • Acasa
  • Alsószentiványi 117
  • Anna Spath
  • Bereczki
  • Bigarreau Burlat
  • Cacanska Lepotica
  • Cardinal
  • Cea mai buna de Ungaria
  • Cora
  • Cristi
  • Cure
  • Despre noi
  • Favorit
  • Favorita lui Clapp
  • Flavortop
  • Florina
  • Germersdorf
  • Golden
  • Idared
  • Kantori Janos
  • Liberty
  • Meteor
  • Milotai 10
  • Napoca
  • Negre de Bistrita
  • Nicoleta
  • Par William’s
  • Poze din pepiniera
  • Redhaven
  • Remeny
  • Renclod Althan
  • Romus
  • Rubin
  • Sandi
  • Sfaturi utile
  • Springold
  • Stanley
  • Starkrimson
  • Suncrest
  • Superbă de toamnă
  • Untoasa Hardy
  • Urias de Olanda
  • Viorica
  • Contact
Copyright 2016 Toate drepturile rezervate Pomi Fructiferi Bihor