Fructele sunt mari cu o coaja galbena cu pete rosiatice pe partea care este expusa la soare. Fiecare fruct are o crestatura pe mijlocul lui. Pulpa are un gust deosebit de aromat si dulce. Perioada de coacere a fructelor este in lunile iulie si august. Locurile in care se dezvolta cel mai bine Caisul Bergeron sunt in cele scaldate de lumina soarelui. Este un soi rezistent la ger si la boli. Prefera solurile fertile. Caisul Bergeron este cultivat pentru fructele sale aromate si pentru rodul abundent pe care il ofera. Fructele sunt sanatoase si pot fi consumate in starea proaspata dar si conservate sub diferite moduri ca dulceata, gem, suc, compot.
Bergeron
- Acasa
- Alsószentiványi 117
- Anna Spath
- Bereczki
- Bigarreau Burlat
- Cacanska Lepotica
- Cardinal
- Cea mai buna de Ungaria
- Cora
- Cristi
- Cure
- Despre noi
- Favorit
- Favorita lui Clapp
- Flavortop
- Florina
- Germersdorf
- Golden
- Idared
- Kantori Janos
- Liberty
- Meteor
- Milotai 10
- Napoca
- Negre de Bistrita
- Nicoleta
- Par William’s
- Poze din pepiniera
- Redhaven
- Remeny
- Renclod Althan
- Romus
- Rubin
- Sandi
- Sfaturi utile
- Springold
- Stanley
- Starkrimson
- Suncrest
- Superbă de toamnă
- Untoasa Hardy
- Urias de Olanda
- Viorica
- Contact
Copyright 2016 Toate drepturile rezervate Pomi Fructiferi Bihor